2023-07-30 442 浏览
Food panda 与外卖自取经常偷工减料。成日都有野唔见左,要我特登行上山去餐厅攞漏咗既食物,去到佢地就hehe haha 唔好意思就扮无事。今次仲夸张,佢地直情“唔记得”整个80蚊嘅猪扒饭下次再唔见野可能要直接报警,晒时间都要揭发呢d黑商。简直系高街餐厅嘅耻辱。相片入面睇到佢哋无送到嘅食物,顾名思义无送到所以张相入面乜都无。一次半次都算啦,身为人类都知道犯错系天性,我唔介意自己上高街去攞番,当做下运动。但dllm,嗌咗几廿次都间中会漏下野,系咪特登架???本文章takeaway:唔系叫你唔好帮衬,但系攞外卖一定要check清楚。哩个厨房会成日“唔记得”整野食。Edit (20mins later):个猪扒饭攞到翻屋企又干又薄又脓,系咪特登玩9我?以前都无咁劣质,如果唔系我都唔会帮衬过咁多次。。。其实是否我已经老了,为什么回忆总是比现在美好?脾气变得暴躁,再难以体谅别人,也可能是这个原因吧。
Food panda 与外卖自取经常偷工减料。
今次仲夸张,佢地直情“唔记得”整个80蚊嘅猪扒饭
下次再唔见野可能要直接报警,晒时间都要揭发呢d黑商。
简直系高街餐厅嘅耻辱。

送漏了的食物(还在餐厅里/还没有做,所以相片里什么都没有)

但dllm,嗌咗几廿次都间中会漏下野,系咪特登架???

Edit (20mins later):

个猪扒饭攞到翻屋企又干又薄又脓,系咪特登玩9我?
以前都无咁劣质,如果唔系我都唔会帮衬过咁多次。。。
又干又薄又脓嘅猪扒

外卖自取