2022-09-24
@guu_yakiniku|放题💰散嗌质素嘅满分烧肉🥰虽然体落放题价钱都系同坊间差不多~但5pm前或9pm后入座可减$40,人均先$358,识食一定午市入座,饱到夜晚果餐都悭埋(☆-v-),重点系食物质素超级高!😎~!系我咁大个女食过最高质素嘅放题无之一,食烧肉毋庸置疑的首选!😍好老实讲单点要食到同质素一定过千,😒大家就知呢间有几抵!💸推荐✨:极上和牛海鲜放题(Lv4) $398 - 🐮肉类款式、调味繁多,原味、烧汁、黑椒、辛味等任君选择,而牛豚鸡的各部位到海鲜共126品项的海陆空任食更是令人一秒患上选择困难症😎~!选择满分💯- 幸好一入座店员已经会送上标明品项名的烧肉九宫格连同招牌的烟熏壶渍封门柳,并详细介绍及帮手烧埋第一转~😚令我地可以浅尝一番啲生食,确定心头好再作疯狂追加食回本!😎- 随后就会简单指导如何烧肉先可食到最佳美味便会离开台边~😊不会有种长期被望住的约束感,保留了食放题就为自己烧肉边玩边食的乐趣!但又会及时出现收走空碗碟,贴心满分💯🥢食物:- 肉类亦或海鲜都全员无伏!且非常好味~每样都称得上系单点质素!放心食!连沙律菜都有几款又Refill得邮差叔叔送信纯熟迅速送出!🥗
虽然体落 放题价钱都系同坊间差不多~但5pm前或9pm后入座可减$40,人均先$358,识食一定午市入座,饱到夜晚果餐都悭埋(☆-v-),重点系食物质素超级高!😎~!系我咁大个女食过最高质素嘅放题无之一,食烧肉毋庸置疑的首选!😍好老实讲单点要食到同质素一定过千,😒大家就知呢间有几抵!💸
推荐✨:极上和牛海鲜放题(Lv4) $398
🥢食物:
- 肉类亦或海鲜都全员无伏!且非常好味~每样都称得上系单点质素!放心食!连沙律菜都有几款又Refill得邮差叔叔送信纯熟迅速送出!🥗 但下列啲私心超推介嘅必食菜就一定要提!🌝
必食✨:烟熏壶渍封门柳🥩
- 坊间放题一定不能追加的款式居然可以无限追加!好食到爆炸绝对系回本之作!大家一定要疯狂落单,厚身大块的封门柳肉质系超!级!Juicy!又!软!嫩!(* ̄▽ ̄*)ブ, 咬落啖啖肉汁配上甜咸的腌制酱油调味,香浓的肉味食几多块都不腻!~
必食✨:酱烧广岛蚝🦪/照烧帆立贝
- 广岛蚝&帆立贝又系被我疯狂落单!超级大粒的广岛蚝真系单点先会出现,解涷得啱好,就算食几多粒都绝无腥味!味道真系超鲜甜~入口真系一秒心心眼!😍
必食✨:椰汁流心球☄️
👍🏻椰汁流心球炸到外皮香脆可口,一咬内里嘅西米流心就缓缓流出~🤧食落香甜中又带啲椰香🥥,好特别!😈超推荐大家嗌几粒黎尝下鲜!
原条鱿鱼筒 🦑
👍🏻餐牌上都列明系必食当然唔好放过🌚!成只碟咁大只嘅鱿鱼筒肉质爽口具弹性~🥹真系无需额外调味已经超好食~!
😋其他:
- 卡位超级阔落舒适、且全无油烟问题,全无臭味~
-Scan QR Code落单,只得一次漏单但随后都有补返~!上菜都好快而服务都系好得!👼🏻
📝拍心口表示系我食过最高质嘅放题兼烧肉~👻并非烧肉爱好者但真心有被好食到念念不忘!😘食完仲可以无臭味地去旺角行街街真系满分中嘅满分!(9/10)
📍佐贺烧肉谷 - 旺角雅兰中心1楼116号舖/荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心1楼02号舖/屯门市广场1期3楼3229号舖