2024-03-18
睇左好多食评话好高级 好靓 book位又讲明有dress code搞到我去之前有少少紧张😆不过去到 无想像中咁高级同拘谨😂仲好!我可以大啖大啖咁食我想食嘅嘢🫶🏻🫶🏻海鲜方面,有鲍鱼、龙虾尾、带子、蟹脚🦀etc.龙虾尾拆晒肉,又鲜甜又方便食 超赞🥹即刻觉得值呢个价🫣带子好结实 好味😋蟹脚唔会太盐 食到蟹味 算几好👍🏼另外,中式海鲜有蒜蓉粉丝蛏子 就系想像中个种好食嘅中式海鲜味 好食👅此外,我都欣赏嘅系甜品!tiramisu, cheese cake,雪糕(自家制的,真系有分别)都高质,发挥呢啲食物应有嘅好味。以上食物都好食 系expected个只好食 唔系话有啲好惊艳嘅感觉 但质素系好,系好味。另外,我book位有remark 庆祝生日🎂块生日朱古力牌唔系话好特别地好食,不过比我想像嘅好食好多,我哋有食晒成块(平时我唔食生日牌觉得唔好食)🤣欣赏块生日牌!!
海鲜方面,有鲍鱼、龙虾尾、带子、蟹脚🦀etc.
龙虾尾拆晒肉,又鲜甜又方便食 超赞🥹即刻觉得值呢个价🫣
带子好结实 好味😋
蟹脚唔会太盐 食到蟹味 算几好👍🏼