2022-09-03
𝙃𝙤𝙥 𝙎𝙯𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩, 𝙎𝙖𝙞 𝙒𝙖𝙣 𝙃𝙤🥢话说朋友系上年八月订位,因为疫情原因要去到今年八月中先食到,都真系够晒夸张😳佢个叉烧饭同个焗猪扒饭有最低消费🤯最少要叫六至八人份量,好彩今次黎食都算多人,两个都可以叫嚟试吓!个人比较钟意个猪扒饭,连埋只流心蛋一流。叉烧就略嫌太肥,个人比较钟意瘦叉。个人最钟意条马友,三葱龙趸球,咕噜肉。咕噜肉只肉唔同平时食开𠮶种,佢将块肉卷埋一齐嚟煮,所以佢叫做千层咕噜肉🤭😋一般钟意食虾多士,但个虾多士确实好足料,食完都唔会觉得好济。小炒王都唔错,好惹味。三葱龙趸球好有镬气,龙趸件件都好大嚿,啖啖肉🤤🤤卤水墨鱼片都唔错嘅,但同样嘅质素可能喺其他地方可以以平啲嘅价钱食到都唔出奇。总体觉得都唔错,胜在可以自带酒水,都悭返唔少㗎🤭.📍G/F, Lai Wan Building, 39 Shau Kei Wan Road, Sai Wan Ho #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $450-500 pp
总体觉得都唔错,胜在可以自带酒水,都悭返唔少㗎🤭
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10
💰Price: $450-500 pp