2021-12-14
因为价钱算合理,所以行街想食寿司都会帮衬峰寿司,当然唔可以同高级日本餐厅嘅寿司/刺身相提并论每次去都会睇下有边款做特价,经常都会有嘅人气三点盛就好抵食!$34有三文鱼、带子同千寻海老(虾),3款都系我钟意食嘅,去到必叫!要一赞醋鲭鱼好新鲜,酸酸地好开胃。三文鱼我拣咗最普通果款挪威三文鱼,$14 2件最抵食,入口都好新鲜,性价比高辛辣龙之卷就比较失望,辣系来自铺面嘅薯片(味道似热浪),感觉有d hea,寿司卷入面系完全无辣味海鲜饭(配面豉汤) $149叫海鲜饭主要系因为有帆立贝、海胆,两款刺身都好鲜甜,其他刺身都新鲜,$149价钱有多款刺身加埋4件帆立贝同海胆都算抵食!峰寿司地址:屯门屯门乡事会路83号V City商场MTR层M-65号舖
海鲜饭(配面豉汤) $149
峰寿司