2021-10-24 239 浏览
咁耐以来第一次帮衬,啱啱先发现三周年优惠,平日星期一至五堂食外卖都有八折,不过去到10月尾就完,如果可以延长少少或者净系外卖都有就好啦!😛今次星期日冇呢个优惠,整体食物质素都满意,牛肉肠同虾饺都几好食,烧卖正常,蟹钳我觉得好食,但老公话觉得啲肉有少少梅,最好食系个蒸饭(好足料,推介),虾多士都好食嘅,不过如果人少(例如两个人)就太大份,如果可以半份就完美啦!如果唔系下次未必会食,因为两个人食好腻,灌汤饺冇乜为意原来系好似蒸咁嘅,入边汤汁唔够我哋唔系太钟意,有汤浸住𠮶好食啲。整体系满意嘅,会再帮衬,但系食物质素同附近𠮶间有少少贵嘅X名园差唔多,𠮶间价钱大约贵三份一至四分一左右,但一定好坐啲同埋食物质素好少少,如果价钱争唔远,𠮶边唔使等位都会去𠮶边食多。😅