2022-04-17 484 浏览
#HKFH西式介绍Italian Tomato Café 地址:观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)5楼L5-6号舖.1.烟三文鱼千岛薄饼($96)唔错不过呢间嘅Pizza得一款饼底 好似饼干咁脆😂然后佢个千岛酱唔似其他餐厅𠮶只味反而似甜甜地嘅芝士味三文鱼唔错推荐指数 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻2.吉列炸虾芝士忌廉意式烩饭($86)🍤炸虾几好但啲汁唔系特别多不过成个味道都几夹推荐指数 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻3.香芒忌廉鸡丝意粉🍝($58)味道还好但系又觉得怪怪地怪在于食唔出个意粉系咩味未试过呢个汁嘅味嘅意粉🤔推荐指数 👍🏻👍🏻👍🏻.人均消费: $60港币以上整体推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.此Page主要纪录在香港吃的食物🍽任何类型及国家的食物都会尝试😋如果有好介绍也欢迎留言/ DM🤩也欢迎其他地方的美食介绍🤤.#西式 #hkfoodie #吃货日常 #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #美食 #美食打卡 #foodstagram #foodblogger #foodlover #ItalianTomatoCafé #ItalianTomato #西餐 #pizza #烟三文鱼
#HKFH西式介绍

Italian Tomato Café
1.烟三文鱼千岛薄饼($96)
唔错
不过呢间嘅Pizza得一款饼底 好似饼干咁脆😂
然后佢个千岛酱唔似其他餐厅𠮶只味
反而似甜甜地嘅芝士味
三文鱼唔错
推荐指数 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2.吉列炸虾芝士忌廉意式烩饭($86)
🍤炸虾几好
但啲汁唔系特别多
不过成个味道都几夹
推荐指数 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

3.香芒忌廉鸡丝意粉🍝($58)
味道还好但系又觉得怪怪地
此Page主要纪录在香港吃的食物🍽
任何类型及国家的食物都会尝试😋
如果有好介绍也欢迎留言/ DM🤩
也欢迎其他地方的美食介绍🤤
#西式 #hkfoodie #吃货日常 #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #美食 #美食打卡 #foodstagram #foodblogger #foodlover #ItalianTomatoCafé #ItalianTomato #西餐 #pizza #烟三文鱼千岛薄饼 #吉列炸虾芝士忌廉意式烩饭 #risotto #香芒忌廉鸡丝意粉 #spaghetti
烟三文鱼千岛薄饼
吉列炸虾芝士忌廉意式烩饭