2009-02-24 3 浏览
同一班朋友仔一齐黎食Lunch~一行6人order 左4样野~ 火腿芝士焗蘑菇, 见佢系新野, order 黎试下啦, 以为佢有几粒, 点知系一大粒~ 哈哈~ anyway, 都几好食, 芝士味好浓~ 鸡肉凯撒沙律, 伴碟的焗面包粒粒又cute又好味, 鸡肉又唔"鞋", 菜又fresh, 好味~ 四式芝士Pizza, 其实, 我又唔系好食到边4仲味wor... 不过芝士好好味, 饼底够脆~ 烟三文鱼Pizza, 烟三文鱼又唔系好烟jor wor... 有d失望, 但个底几好食gei~ Ice Lemon Tea, 无限refill, 所以我地好放心咁坐, 边倾边饮, so good~ 而且佢refill 得好快, 值得一赞!同场, 我地见到一班小朋友开紧birthday party, 可以整pizza 呀~整完仲即焗tim~哗, 好开心呀!!!搞到我地呢围大细路不知几想过去扮细路一齐玩埋一份呀~~好开心呀!!
同一班朋友仔一齐黎食Lunch~
一行6人
order 左4样野~

同场,
我地见到一班小朋友开紧birthday party,
可以整pizza 呀~
整完仲即焗tim~
哗, 好开心呀!!!
搞到我地呢围大细路不知几想过去扮细路
一齐玩埋一份呀~~
好开心呀!!
火腿芝士焗蘑菇