2023-01-10
下午有时都想大吃大喝一番,只要揾到脚,我friend 今日day off , 朝早做完运动就有quota 食得丰富啲😂呢间系我一直想试的,知道佢一向多款,价钱又吸引,而韩式烧肉更令我期待的。平时夜晚成日要排队,今次下午去就好在唔驶等位。装修带啲卡通元素,有出名的Ironman 公仔等😆我地最后决定要午市烧烤火锅刺身放题 $168 加一。基本上好似系个全面的放题,中式、日式、韩式都有。刺身:三文鱼、荣螺、吞拿鱼等等约6-7 款刺身,仲有寿司。熟食区:有中式菜、点心、猪皮萝卜、猪红、鱼等等。炸物:有薯条、薯角、春卷、咖哩角等等。冷盘:有日式小食如中华沙律、泡菜、有凉拌木耳、沙律菜系列、水果等等。火锅:有四款汤底,我就拣左寿喜烧,仲有昆布、猪骨汤等,重点系有鸳鸯煲劲细心;火锅料廿几款,基本既火锅料都有。烧烤:约40-50 款烧烤食物,唔同味既猪、牛、鸡、鱼类应有尽有,超齐。特别推介韩式一口牛同埋牛五花,仲有鸡软骨👍🏼另外有软雪糕,甜品都多款,如豆腐花、Jelly ,奶茶凉粉,布甸,另有椰果、芦荟比你加上去。多款花茶既料任你配,劲多野饮,仲有梅酒🥃同清酒🍶 系任饮🙌🏻😃总括超多选择,拎食物既位
基本上好似系个全面的放题,中式、日式、韩式都有。
刺身:三文鱼、荣螺、吞拿鱼等等约6-7 款刺身,仲有寿司。
熟食区:有中式菜、点心、猪皮萝卜、猪红、鱼等等。
炸物:有薯条、薯角、春卷、咖哩角等等。
总括超多选择,拎食物既位置够阔落,行得都舒服,整体系唔错。