2016-12-15 2393 浏览
平时最钟意坐cafe hea,因为可以慢慢睇下书叹下咖啡又可以扮下文青🙈 . 前排见开左间以柚子为主题既cafe仔,一于去试下岩唔岩心水😂虽然柚子主题cafe但我最后都无点到柚子既食物😂因为比个棉棉吐司吸引左😍•棉棉吐司 $40• 吐司上面放满哂棉花糖,细路仔同女仔见到真系会心心眼左😂棉花糖上仲淋左朱古力酱,未食已经流哂口水😋. 一食落口就已经比热辣辣既棉花糖溶化左个心,成个人就好似比呢个吐司治愈左.棉花糖加朱古力酱虽然都几甜下,不过配埋个吐司就做番个平衡🤗吐司睇落好似好细份,但真系愈食愈饱👻•黑咖啡 $32• 因为食完甜野既关系都想饮番杯黑咖啡消济.可能朝朝饮惯咖啡既原因所以觉得呢到既咖啡对于我黎讲有小小淡,但咖啡香味就好浓郁👍🏻另外值得一赞既系老板娘既服务,虽然店舖小小但都好用心同每位食客交流.欣赏呢种用心聆听客人意见既态度🤗

•棉棉吐司 $40•

•黑咖啡 $32•