2022-08-25 784 浏览
天气炎热最适合留系户内活动,所以周末就去左#mplusmuseum 扮一日文青🤭🤭行到好攰自然想食野,就去左系M Plus B1层既餐厅ADD+。餐厅好大好宽敞,坐得好舒服,窗边位重望到海景😳食物有齐港式有西式,实拣到一款想食既😹😹价钱虽然唔算平,但胜在方便,睇完展品就落去餐厅食野,唔洗行十几分钟出返Elements揾野食🤣-蜂蜜叉烧蛋饭⭐️⭐️⭐️⭐️个叉烧好有惊喜🤩有脆边而且肉质够腍,半肥瘦岩岩好,配上蜂蜜好好食👍🏼质素绝对比连锁中菜餐厅既叉烧好😋而个饭就用炒饭底同日本流心蛋。-煲仔沙嗲牛肉炒肠粉⭐️⭐️⭐️沙嗲味好浓厚,系我钟意既味道🤭炒肠粉算入味同滑身😃美中不足系牛肉略微过熟,不过普遍港式沙嗲牛肉都系咁🙈🙈🍽 环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️🤵🏻‍♀️ 服务 ⭐️⭐️⭐️😋 味道 ⭐️⭐️⭐️💵 CP值 ⭐️⭐️⭐️🤓 Overall ⭐️⭐️⭐️😇 回头度⭐️⭐️⭐️

-蜂蜜叉烧蛋饭⭐️⭐️⭐️⭐️

-煲仔沙嗲牛肉炒肠粉⭐️⭐️⭐️