2021-08-30
🥐☕️一到放假就像做下文青去下cafe,上网睇到呢间同韩国cafe劲似嘅milkbar 之后就好想去⸝⸝> ̫ <⸝⸝ ︎不过深水埗啲cafe真系开极都仲有,不过韩系cafe系香港就真系比较少,值得一试´ᯅ`未入到去就觉得成个atmosphere 好正好有feel (尤其系个招牌dess( ˶ ̇ᵕ ̇˶) 不过位置比想像中少!建议大家早啲去heheh 𓎩𓌉𓇋 blue latte ($60)🥛☕️打卡必嗌! 个渐层真系好靓(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑不过系syrup黎嘅,饮之前记得揽下佢阿 (揽完就唔靓wuuu;( 记得要帮佢影张相先he) 不过味道就一般啦,同普通latte 一样~𓎩𓌉𓇋 cream butter croffle 🧇🥐$50早排成日见啲韩国blogger整呢个食,一直都好想试下(屋企整好烦!) 唔算好重牛油香不过好好食,同朋友share都唔系好够食~好想嗌多个(´•ω•̥`)不过平啲就好啦🥯Milk Bar Cafe (深水埗)深水埗鸭寮街79号地舖
𓎩𓌉𓇋 blue latte ($60)🥛☕️
🥯Milk Bar Cafe (深水埗)
深水埗鸭寮街79号地舖