2023-04-19
讲到茶木都算系香港台湾餐厅既始祖之一🫶🏻仲读紧书既时候已经帮衬过😂。隔左咁耐,依然屹立不倒,一定有啲实力👍🏻装修风格仲要靓左好多,坐系度食野已经觉得自己系文青😌餐牌设计都好有心思😙食正餐之前梗系要叫啲小食过下口瘾个人认为溏心蛋系必食🔥好香浓既酱油味,流心蛋黄无怪味,送饭送面都一流😛小食拼盘岩哂三心两意既我😆咩都可以试啲盐酥鸡、台湾肠、花枝丸都好好味🥹欣赏佢有埋蒜片比我拌香肠食💓唔系度度都咁贴心架~主食1 ~ 叫左红烧牛肉拌面😍个拌面就咁食已经好好食,钟意佢面质有咬口👍🏻配埋牛肉同牛筋一齐食仲正🔥另外跟餐既鸭血都好好味OMG, 煮到入哂味好正宗🤪主食2~三杯鸡配肉燥饭超好送饭既配搭🥹好开心可以热住咁食👍🏻钟意食菇类既朋友一定会钟意依个!!三杯鸡入面有好多鸡脾菇😆旧旧都索哂汁,好惹味,食到好满足可以食多几碗饭😙如果可以转用无骨既鸡肉仲开心🥹另外跟餐叫左两杯特饮如果想感受台湾传统就一定要叫台式奶茶啦😌不过想清新下口腔水果茶都系一个不错既选择噢最后最后一定要叫个甜品先完满🫶🏻一定一定要叫佢地既招牌~士多啤梨蜜糖砖块每块面包都烘到岩岩好,好香蜜糖味!!仲要好贴心切开定一旧旧比你😛一啖雪糕一啖面包
餐牌设计都好有心思😙
如果想感受台湾传统就一定要叫台式奶茶啦😌
不过想清新下口腔水果茶都系一个不错既选择噢
最后最后一定要叫个甜品先完满🫶🏻
一定一定要叫佢地既招牌~士多啤梨蜜糖砖块
每块面包都烘到岩岩好,好香蜜糖味!!仲要好贴心切开定一旧旧比你😛一啖雪糕一啖面包~开心!