2022-05-18
Coti The Bristro温泉蛋卡邦尼意粉法式炖煮羊膝配意粉赤味噌慢煮五花肉天然蜂巢咖啡焦糖布甸咖啡冻抹茶鲜奶伯爵戚风蛋糕芝士蛋糕今日同两个朋友帮衬左间新蒲岗一间小店,餐厅环境都几舒适,好适合同朋友食下野倾下计。假日Weekend Menu 好抵食,一个主菜,配埋餐汤同蒜蓉包,价钱都系百零蚊,而且用餐时间无限时,好难得。今日个餐汤系蕃茄汤,入面有浓郁蕃茄蓉,味道偏甜,同平时餐厅既蕃茄汤有d唔同,配埋热辣辣既蒜蓉包好正。慢煮五花肉燘得好入味,肉质肥瘦适中,而且一D都唔肥腻,好好食。我地仲叫左法式炖煮羊膝配意粉,羊膝超大份,有羊味,同样都系燘得好腍好入味。我最钟意既系温泉蛋卡邦尼意粉,好Creamy,好有蛋香味,必食推介。除左主菜外,餐厅d咖啡都好出色,我叫左杯热天然蜂巢咖啡、咖啡味劲香浓,加埋一小块既蜂巢蜜糖,完全无谂过系咁夹,超级惊喜。朋友叫左杯热焦糖布甸咖啡,咖啡面有层焦糖奶泡,连埋甘香既咖啡一齐饮刚刚好,唔会太甜又饮到咖啡既甘香。咖啡控一定要试下佢地d特式咖啡。我地仲试左两款是日精选蛋糕,伯爵戚风蛋糕同芝士蛋糕,味道💯👍🏻
温泉蛋卡邦尼意粉
法式炖煮羊膝配意粉