2020-10-17
今日放咗学嚟到中环呢间Cafe食lunch~呢间Cafe好衬佢个名🤣好artistic~一入餐厅就见到佢嘅摆设装修都好特别😍玻璃窗上边有好多陶瓷杯,仲有唔同嘅衫同埋怀旧嘅CD碟~好有怀旧复古风😆Cafe主打三文治,Bagel同埋croissant~仲有唔同款式嘅饮品以供选择👍🏻Blueberry cream cheese bagel $58bagel上面搽咗蓝莓酱~好梦幻嘅感觉😍职员提我地要趁热食,因为冻咗个bagel会好硬🙈呢个bagel食落几香脆😋好钟意个蓝莓酱☺️几香💕酸酸地几好味👍🏻同埋有啲cream cheese enrich成个bagel🥰Parma ham and cheese croissant $75巴拿马火腿几香👍🏻同牛角包好夹~而且好大件Croissant🤣几松软香口😋好易入口☺️而且仲有啲cheese将佢嘅味道升华🥰仲有沙律菜伴碟~感觉几健康😆沙律菜几新鲜😍仲有蕃茄仔添~Hazelnut latte with oat milk $54榛子燕麦奶咖啡有好香嘅榛子咖啡味💕加$4可以有燕麦奶🤣感觉健康👍🏻冻嘅榛子咖啡几清甜☺️又唔会有浸苦涩味🥰几正~Green tea la
Green tea latte $50
好香好浓郁嘅绿茶味☺️叫咗少甜真系唔会太甜👍🏻不过都好好饮😋仲有好浓郁嘅鲜奶味😍好适合钟意绿茶嘅朋友一试🥰
Cafe老细同职员嘅服务态度超级好👍🏻系一个适合朋友情侣chillax嘅地方💕