2023-05-26
最近大埔超级城做紧泊车优惠,今晚趁无咩野做,就揸车入大埔食个饭,顺便探下朋友💁🏻♀️行左阵见到间好靓既餐厅,系最近大热既文青cafe 类型,心思思就紧系想去试下🤤一入店满满系文青既味道😍咖啡既香味扑鼻😉🤤🎈海胆扁阔意粉好少见呢款fusion 菜,将海胆同意粉mix埋一齐🤤酷爱海胆既我当然唔放过,叫左一份试下,意粉表面有海胆,系真系海胆呀😍下面既意粉就有酱汁,味道好食👍🏻🎈流心蛋黑松露片野菌扁意粉流心蛋刺开成为意粉酱汁之一,身为蛋控我完全系爱上,蛋既汁液同就黑松露意粉结合埋,口感扬升唔少👍🏻👍🏻🎈核桃朱古力雪糕牛角酥窝夫最近大热都系食牛角酥窝夫,上枱后仲系热同脆架😍,加埋雪糕同榛子酱,超好食!仲要配以脆口既窝夫🤤🤤冰火交融,好正!强烈推荐😍🎈𝙄𝙘𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚朱古力味劲浓!饮之前既搅匀佢先,系我爱既口感💁🏻♀️🎈𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙎𝙤𝙧𝙗𝙚𝙩 𝙎𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚芒果肉同沙冰打匀,完全系好似食紧冻既芒果蓉,口感好正👍🏻整体餐厅以木系装修,以文青风格,令人好放松💁🏻♀️
🎈海胆扁阔意粉
🎈流心蛋黑松露片野菌扁意粉
🎈核桃朱古力雪糕牛角酥窝夫
🎈𝙄𝙘𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚
朱古力味劲浓!饮之前既搅匀佢先,系我爱既口感💁🏻♀️
🎈𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙎𝙤𝙧𝙗𝙚𝙩 𝙎𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚
芒果肉同沙冰打匀,完全系好似食紧冻既芒果蓉,口感好正👍🏻
整体餐厅以木系装修,以文青风格,令人好放松💁🏻♀️