2022-10-09 50 浏览
平时从来都冇为意原来教育路有呢间文青Cafe,佢嘅装修以白色同啡色为主,简洁得嚟又好有空间感!今日决定黎享受下me time!🙊🙊我lunch自己一个人嚟食,就食唔到太多野,净系拣左一个意粉同一杯野饮。蒜油虾蚬扁意粉 $118呢个意粉系即叫即煮,上面劲足料!😍😍佢嘅虾肉明显系新鲜虾,食落口感弹牙!另外仲有好多蚬肉!! 佢嘅辣味系香辣味,唔系太辣!意粉嘅软硬度都好适中!加杯冻饮就岩晒☺️冻焙茶朱古力$55我份人就比较钟意饮冻饮,但见到隔篱枱啲人饮热饮嘅拉花系非常靓嘅😍好钟意佢培茶朱古力味唔会太甜,而焙茶嘅味道淡淡地,有茶香,底部没有茶渣,味道啱啱好!另外,佢店内仲有好多适合打卡的木柜,装饰同干花,一个人chill 下或者同朋友嚟打卡都唔错!

蒜油虾蚬扁意粉 $118

冻焙茶朱古力$55