2018-07-15
假日好小机会会去长沙湾,今次难得约左朋友去呢度,所以简一间坐得舒服又可以扮下文青影下相既cafe,我地都好一致决定试下呢间入到门口真心觉得唔错,无论装饰布置都比人好舒服感觉,光线唔太光猛宁舍relax!!可惜后来多人入来,我地又只得2个人,本身安排比我地既4人位要让比人坐,我都明白,但我地被安排坐近厨房位置,坐得耐就feel到好大阵油烟味..通风系统唔太好,离开cafe后我油烟味keep住一整晚..虽然如此,但我地叫左的炸鱼薯条同三重芝士炸虾pizza都热辣辣上枱,味道都唔错,不过如果薯条可以多d鱼柳可以细块d就更好,pizza的炸虾真系好多,但配料比较少,所以加多d配料就好但我最喜欢系芒果橙沙冰,真系浓浓芒果味好正,仲好大杯!!朋友叫的樱花荔枝茶都唔错啊!!只系唔及沙冰大杯!!