2021-09-15
今日同朋友仔试下系观塘新开既90s Lazy, 虽然系工厦入面 ,但入都去又系另一个世界。餐厅入面种左d 绿色植物,有种小清新既感觉。呢到既枱数唔算多,而且每张枱都几大,非常宽敞,坐得好舒服。龙虾汁大虾意大利饭卖相好靓呀!d 汁唔会太稀又唔会太杰,岩岩好👍🏻唔会好似平时d 意大利饭咁漏,就算食晒成个都无问题。个虾唔会削,好结实🦐墨西哥鸡肉烤饼个烤饼整得够脆,入边仲有d cheese , 食到拉丝🤣呢个饼有少少辣调吓味,食落好野味,不过唔系好食到辣既都可以点佢个泰式辣酱中和下水牛城鸡翼🐓呢个出色👍🏻👍🏻👍🏻酸酸甜甜既酱舖面,但仍然好脆, 非常开胃。上枱时仲出紧烟,新鲜热辣👍🏻我咁细食都食左3只😌法式窝夫配雪糕拣左Vanilla雪糕,份量岩岩好, 食完咁多野都仲可以食得落呢个Waffle配雪糕一定冇得输!Oreo 奶昔唔会太漏,一坐低,野食都未到就饮晒😂鸡尾酒水果茶食完晒咁多heavy 既野,饮返个水果茶消滞就perfect. 饮完仲可以加D 热水再饮多转🤣
呢到既枱数唔算多,而且每张枱都几大,非常宽敞,坐得好舒服。
龙虾汁大虾意大利饭
墨西哥鸡肉烤饼
水牛城鸡翼🐓
法式窝夫配雪糕
Waffle配雪糕一定冇得输!
Oreo 奶昔
唔会太漏,一坐低,野食都未到就饮晒😂
鸡尾酒水果茶