2022-05-12
味道😋😋😋😋环境😋😋😋😋服务😋😋😋😋😋卫生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋又到觅食日啦,今日行下水上广场,上到5楼见到依间cafe装修望落简洁舒服,岩晒我依d文青啦!所以就决定试一试佢!铺头座位间都有合适距离,无咩压迫感,所以坐得舒服😄职员都好有礼貌,企水吧个个哥哥好似几靓仔咁🙈🙈唔知会唔会有人黎影佢相打卡呢🤣今次叫左一碟松露卡邦尼意粉同一杯特饮 意式咖啡橙汁1.松露卡邦尼意粉黎到个卖相都精致,用料都足够!意粉煮得岩岩好冇过火,味道岩岩好,菇菌类嘅味道都浓,酱汁稀杰到控制得好好,唔会话太稀或者杰到浆住个口咁,食完想左叫多碟食😋2.意式咖啡橙汁咖啡味香浓,加左橙汁后,两者味道出奇地夹,唔会抢左大家嘅味道,好甘香。整体黎讲,食物质素同饮品质素都好好,铺头装修舒服,坐系到令我暂时忘忧,所以我会再次帮衬😆
环境😋😋😋😋
服务😋😋😋😋😋