2023-07-27 35 浏览
Tuned Coffee & Roastery🌟整体: 舒舒服服 文青cafe 值得一试精品饮料🏠环境: 户外有打卡位 文青风 不过天气咁热都系留系室内 🧑🏻‍🍳服务: 人手充足☆║.............║☆‼️ 黑白芝麻温泉蛋凯撒沙律 $95✅ With Toasted Black & White Sesame, Romaine Lettuce, Bacon, Homemade Anchovies Caesar Dressing, Toasted Garlic Breadcrumbs, Parmesan Cheese✅ 比起一般餐厅嘅碟装 我几欣赏佢用碗装 一嚟份量多啲 二嚟唔会整到周围都系 几贴心✅ 佢哋自制嘅酱几好 唔会好酸 重点系已经捞好 啱哂我D懒人‼️ 慢煮黑蒜牛面肉炖意大利饭 $138✅ With Cream, Leek, Carrot, Red Wine Sauce, Onion, Thyme✅ 牛面肉用慢煮比较嫩滑 黑蒜味好香口‼️松露油忌廉大啡菇猫耳朵 $115✅ With Orecchiette, Truffle Cream, Toasted Pine Nu
Tuned Coffee & Roastery

‼️ 黑白芝麻温泉蛋凯撒沙律 $95

‼️ 慢煮黑蒜牛面肉炖意大利饭 $138

✅ 牛面肉用慢煮比较嫩滑 黑蒜味好香口

‼️松露油忌廉大啡菇猫耳朵 $115

✅ With Orecchiette, Truffle Cream, Toasted Pine Nuts, Parmigiano Reggiano
✅ 猫耳朵细细粒 挂汁力max 因为猫耳形状可以裹住酱汁 D 口感几特别

‼️ 焦糖香蕉贝壳窝夫 $105

✅ 甜野令人最开心 有雪糕 又有吉士酱 可以放入贝壳里面 比一般窝夫有特色

‼️ Passion Fruit sparking Ade $ 50

✅ 都系呢句 夏日饮杯 热情果汽水就最消暑

‼️ 波纳香料奶茶 $60

✅ Prana Chai Blend, Honey, Soy Milk
✅ 印度香料茶 有一种好独特嘅味道 值得一试

📍 太子洗衣街163-163A号鸿德大厦地下B号舖

Shop B, G/F, Hung Tak Building, 163-163A Sai Yee Street, Prince Edward

⏰ 星期一
11:00 - 21:00
星期二
全日休息
星期三至日
11:00 - 21:00

☎️ 电话号码 23813688

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励