2018-07-02
1963 浏览
很少踏足上水见网上人话呢间斑腩好味 就带朋友来试试 是否名不虚传一入去店铺人都挺多 满坐 店员话自己揾位 马上见到有位睇完餐牌 我叫左椒盐斑腩饭 友人就叫左豆腐斑腩饭 但汤已送晒 每日限定 送完即止 同台我见有人饮紧汤 已经送光了 却来迟一步两杯冻柠茶少甜黎先友人豆腐斑腩黎先 试食左豆腐同斑腩都冇落味精加盐 甚至连汁也是 豆腐够滑 斑腩炸得刚好 又有新鲜鱼味 又不会太多炸粉 足料 但只是欠点咸味 送饭就淡予予 到期待至久 椒盐斑腩饭 试食一口 椒盐味不错 再加洋葱 有少少辣椒 系热辣辣情况下都几开胃 斑腩真是炸得刚好 但不会太多炸粉 啖啖肉 整体几好味 好快食完haha 斑腩下面有有两条白菜仔 整体卫生欠佳 早上我同友人没食任何东西 只有我同友人在这食过野 过左半日就有搞搞下肚疴 整体服务员态度很好斑腩系炸得不错 不过肚疴就争少少喇
见网上人话呢间斑腩好味 就带朋友来试试 是否名不虚传
一入去店铺人都挺多 满坐 店员话自己揾位 马上见到有位