2021-07-29 782 浏览
依餐系当日第一餐,食嘅时间已经系午饭时间,所以非常饿嘅状态,好彩上菜速度唔慢环境系个普通茶记环境,整体系干净,但系餐牌有小小痴立立服务态度非常好,当日入座时本身系冇人,初头入去都顺利,突然有位太太大叫“我要见经理!”,咁佢都将我地处理好先去,处理完又回头再过黎讲多句唔好意思食物水平中等,扎肉鸡肉河,鸡肉有d韧,扎肉太少,本身想加多份扎肉,可惜佢冇得单叫扎肉,粉同汤正常味好似叫火车头河,有牛丸,生牛肉,牛腩,牛肉有d韧,其他野都系正常味,料一样算少,每样得2块可以升级为套餐,加左串烧,我地拣左牛同鸡,本身肉味已经冇晒,表面有一丝丝似系香茅,闻有小小香茅味,食落去都系0味道,酱系好淡嘅麻酱味(作为参考,本人系屋企主要食原味野,只重甜,所以可以讲出街食正餐算系咸,但系我都觉得冇味)全餐冠军,佢系正常越南春卷,食得出佢岩岩炸起饮品,就系梳打水+你拣嘅味道,冇特别
环境系个普通茶记环境,整体系干净,但系餐牌有小小痴立立

全餐冠军,佢系正常越南春卷,食得出佢岩岩炸起

饮品,就系梳打水+你拣嘅味道,冇特别
2021-07-25