2021-01-27
店名改得好亦改得怪。要有;好似寓意住你想要有咩就有咩,又似系未完既动词,你喜欢系后面延伸啲咩都可以。☝🏻小店开左三个月左右,环境布置随意又带点个性玩味,轻食主食咖啡水烟酒类都有齐,包你chill住咁医肚🤝😎🔸🔹芥末脆皮猪腩仔$40🔹🔸🤤脆皮猪腩仔无改错名😆😆外皮烧得非常香脆!!香味冲入鼻哥窿👃猪腩仔肥肉匀称,沾满芥末蜜糖,唔会盖过猪腩仔既香气🤤略嫌调味咸左少少同烧得㶶左少少,但食落油脂满满肉汁满满🤩劲惹味劲好食啰👍🏻👍🏻🔸🔹烧烟肉蜜饯小蕃茄$48🔹🔸烟肉包住粒蕃茄仔,最核心系一小旧我怀疑系杏脯既野😂食落甜甜地硬硬地,有些少唔夹同古怪。已调味既烟肉同系口入面爆破既蕃茄仔好夹🤩咸咸酸酸既冲击食落有一份清新感。🔸🔹香浓大虾忌廉阔条面$98🔹🔸超级无敌香😆大大只虎虾弹牙厚肉👍🏻超浓郁既忌廉,食落会有份饱滞感,份量唔多就还好,阔条面绝对系我食过最有口感既😂😂以呢个价钱黎讲,意粉大份啲会比较合理😋整体味道都唔错~
🔸🔹芥末脆皮猪腩仔$40🔹🔸
🔸🔹烧烟肉蜜饯小蕃茄$48🔹🔸