餐厅: 南海一號
资讯:

2021-01-01 570 浏览
新一年既早餐想食得开心啲,寻日临时临急揾咗一间有点心放题。因为得两个人食,一般酒楼叫三四个点心已经饱晒,无得食多几款,点心放题跟人数比,可以试多啲种类。因为早到,同预早希望安排到窗边位,所以如愿以偿,可以一边食野一边望住维港景,重有阳光普照天气,完全美好既环境。讲完环境讲返食物,种类加埋都应该廿几款,我哋每日都系写1人份量,务求试晒唔同菜式。虾饺烧卖正常,菜苗饺好味,啲菜好香,小笼包虽然个皮厚啲但系都好多汁,辣子鸡球系我觉得最好食嘅,唔系好辣虽然见到好多辣椒。仲有估佢唔到极姜汁糕唔算太甜但系好重姜味。仲有炒四季豆都好够镬气,我哋叫完再叫。个茶都唔错,淡淡地好舒服。
榄菜肉松豆腐

个茶都唔错,淡淡地好舒服。
话梅石榴
2021-01-01
$260 (早餐)
榄菜肉松豆腐
话梅石榴