2021-01-06 5508 浏览
疫情关系小左出街食饭,但新一年当然要出去食返餐正既, 同老公去左荃新天地既唐宫小聚饮茶。位与位之间够哂阔落,食得舒服又安心。冬天紧系要点返个煲仔饭食!呢道腊味煲仔好正,唔好睇佢系迷你, 佢系有齐哂腊鸭、膶肠、腊肠和腊肉,仲要有埋自家既麻辣腊肠。腊鸭咸香惹味, 麻辣腊肠香得黎里面带有麻麻辣辣刺激感,令人食上瘾,而腊肉油香四溢,饭粒,饭焦亦较均匀。整体令人回味!麻辣乳鸽,呢个必食,系冻食既,好特别!乳鸽肉质细嫩,酱汁大少少麻辣嘅味道,好香,又唔会太辣,开胃过瘾,食完一只唔够喉。焗鲍鱼酥松脆牛油皮包住黑松露菇菇,连埋弹牙入味既鲍鱼一齐食,滋味吸引!黑金流沙外表真系好型格!包系用健康既竹炭包,口感松软,一咬开入面啲奶黄就流晒出嚟,真系有爆浆既效果😆非常山竹入面系龙虾汁加蟹肉最估唔到嘅顶部系朱古力百力支黎😂山竹外层香脆,内里都系爆浆效果,鲜美多汁🤤肉松抓饼超多肉松,口感好丰富,好有台湾手抓饼嘅感觉。得意小猪好玩又好食,我一影完相老公即刻好快食哂佢落肚啦。P.S 下载「唐宫小聚」APP成为会员会有超过$200优惠劵,仲有仲有@会员尊享-迷你聚宝盆,腊味煲仔饭及非酒精饮品2杯可享会员价$249, 原

冬天紧系要点返个煲仔饭食!

麻辣乳鸽,呢个必食,系冻食既,好特别!

焗鲍鱼酥

黑金流沙

非常山竹
入面系龙虾汁加蟹肉

肉松抓饼
超多肉松,口感好丰富,好有台湾手抓饼嘅感觉。

得意小猪
好玩又好食,我一影完相老公即刻好快食哂佢落肚啦。

仲有仲有@会员尊享-迷你聚宝盆,腊味煲仔饭及非酒精饮品2杯可享会员价$249, 原价$303,劲抵食呀😆😆
仲要依家会员消费即送年历一本 (内含全年优惠劵)!
2021-01-03
  • 黑金流沙