2018-04-09 211 浏览
好多人都会钟意食刀削面,我都系刀削面嘅捧场客,贪佢烟烟银银,有咬口,有著与别不同的质感,久不久就要试吓,呢间铺之前我都成日有来捧场,现在佢转左手,我都未试过,今日特登来试一下装修新净左,环境企理左,初步观感唔错坐低叫咗个牛肉刀削面,承惠$48,价钱唔可以话平,但系食好嘢,贵少少,我个人来讲系冇问题嘅卖相不错,望落去都好有水准,但系啲牛肉就硬左啲,咬落去肉质好实,份量又唔多,整体感觉令人有啲失望最可惜就系主角刀削面,咬落去竟然系散的感觉,好似咬左一旧好冧嘅面粉一样,都几唔开心㗎侍应话加多两蚊有冻饮,可惜杯冻饮太小气,用一个好细嘅杯,啜两啖就已经冇咗,其实做饮食如果可以大方少少,客人食得开心,会返转头嘅机会都好大,可惜,我应该唔会再嚟帮衬了

装修新净左,环境企理左,初步观感唔错

牛肉刀削面

2018-04-09