2021-06-05
令人食上瘾嘅辣味🔥 毫不吝啬嘅超大份量✨ 系我对爆辣冷面嘅印象 今次佢搬咗新铺 虽然仍只做外卖 不过铺面开扬咗之余 位置又方便咗好多 而且又出咗几款新嘢食 所以我就决定带埋2位嗜辣嘅朋友二访再战啦😍我哋食咗:👉🏻 爆辣哥斯拉鸡翼呢个系新推出嘅!鸡翼大大只 色泽吸引 一望就已经令人食欲大增😍 配埋汁同蟹籽 味道亦如预期般咁好食😋 佢嘅辣度系固定 第一啖食觉得唔系好辣 但之后啲辣味就系咁涌上嚟🤣👉🏻爆荽蟹籽冷面(中辣)芫荽同蟹籽多到铺满面 面嘅份量劲多 谭仔5小辣朋友表示好辣🤧 另一位劲人就觉得啱啱好😋 酱料好好食 可惜天气太热 喺户外食得有啲辛苦🥵💦 建议大家揾个有冷气嘅地方🌬️ 或者等天气冇咁闷热时进食🙏🏻👉🏻 爆辣鸡软骨呢个都系新产品!我本身好钟意食鸡软骨 呢个用秘制生蒜油炒过 捞埋蟹籽同青瓜都几好食 辣度都系固定 但就相对容易入口 唔觉唔觉就食咗好多🤣 👉🏻招牌蟹籽沙津呢个新推出嘅沙津简直系解辣清口腔嘅不二之选💕 当你食完一口辣面 个口好似畀火烧紧嘅时候 即刻食一大啖沙津 入面有青瓜、蟹柳、带子裙边等 令你即刻fresh晒 又可以继续向辣度挑战啦😎👉🏻卤水翼尖除咗辣面、辣小食之外
我哋食咗:
👉🏻 爆辣哥斯拉鸡翼
👉🏻爆荽蟹籽冷面(中辣)
建议大家揾个有冷气嘅地方🌬️ 或者等天气冇咁闷热时进食🙏🏻
👉🏻 爆辣鸡软骨
辣度都系固定 但就相对容易入口 唔觉唔觉就食咗好多🤣
👉🏻招牌蟹籽沙津
👉🏻卤水翼尖
除咗辣面、辣小食之外 店铺都新推出咗唔少卤水小食 呢个都系可以转换口味同解辣嘅必食之选🤣