餐厅: 花斑茶社 (登打士街)
资讯:

2024-05-07 110 浏览
平时间唔中都会饮下手摇饮品,呢间花班茶社都好多分店,原来仲有新野饮,又黎饮杯先😆 佢地大部分都有明星打卡位,有唔同明星既应援,今次黎系做既韩星金圣圭既应援😗白桃乌龙($29)芝士奶盖(+$8)呢杯白桃乌龙系佢地既精选推介之一,餐牌上有脚印仔系度,好清新既白桃味,手摇饮品加芝士奶盖先好饮,所以我都必加🍑青爽青葡萄乌龙($28)芝士奶盖(+$8)呢个系佢地新出既口味,本身都已经有水果茶,而青提子同苹果口味系依家先见到有,同白桃一样,佢好香提子果香,而且仲有青葡萄寒天果冻加入埋,有d咬口仲正,其他饮品加$5都可以加埋😍花班茶社d水果茶系几正,依家有埋提子味真系正,希望佢唔系短期promote,会加入埋餐牌度啦🥺

白桃乌龙($29)芝士奶盖(+$8)

青爽青葡萄乌龙($28)芝士奶盖(+$8)

2024-04-28