2022-07-16
Ralph’s Coffee 新分店进驻到中环太子大厦~优雅古典计设悠然自在体验.新店位于中环𣄃旗舰店中.适合Shopping到中途经常想休息既小妹😂因为同尖沙咀Grad & Go有别.新店设有座位.可以慢慢叹杯咖啡🥪☕️而甜品方面都来自品牌主办人太太既Cook Recipe 😮好有外国每家每户都有自己既住家味☺️.➿ᴄᴀʀʀᴏᴛ ᴄᴀᴋᴇ重有其他甜咸点.主打Carrot Cake🥕 香港就算有都未算大众受欢迎既甜品.但小妹几欣赏.糕体多湿润唔会过甜.而且份量都好大.要同朋友开心share啊.➿ᴘᴇᴀʀ ᴀʟᴏᴍᴏɴᴅ ᴛᴀʀᴛ杏仁梨挞精致.一改外国甜品一定糖份爆灯既观感.带有微酸既梨挞.厚厚曲奇挞皮☺️配返一杯酸度满意既Lemonade小妹觉得好清新🍋🍃.整体食物环境都适合想来个知暂休息或同朋友倾计既地方.加上满有心思的设内设计.感觉有隔世出走感 🧳 都唔少位置都可以打卡 📸..➿ʟᴀᴛᴛᴇ ʜᴋᴅ 𝟺𝟻➿ᴄʟᴀssɪᴄ ʟᴇᴍᴏɴᴀᴅᴇ ʜᴋᴅ 𝟻𝟻➿ᴘᴇᴀʀ ᴀʟᴏᴍᴏɴᴅ ᴛᴀʀᴛ ʜᴋᴅ 𝟼𝟾➿ᴄᴀʀʀᴏᴛ ᴄᴀᴋᴇ ʜᴋᴅ 𝟽𝟾--(.❛ ᴗ ❛.) foodiepoison
. 新店位于中环𣄃旗舰店中.适合Shopping到中途经常想休息既小妹😂因为同尖沙咀Grad & Go有别.新店设有座位.可以慢慢叹杯咖啡🥪☕️而 甜品方面都来自品牌主办人太太既Cook Recipe 😮好有外国每家每户都有自己既住家味☺️
. ➿ᴄᴀʀʀᴏᴛ ᴄᴀᴋᴇ
. 整体食物环境都适合想来个知暂休息或同朋友倾计既地方.加上满有心思的设内设计.感觉有隔世出走感 🧳 都唔少位置都可以打卡 📸
➿ʟᴀᴛᴛᴇ ʜᴋᴅ 𝟺𝟻
➿ᴄʟᴀssɪᴄ ʟᴇᴍᴏɴᴀᴅᴇ ʜᴋᴅ 𝟻𝟻