2024-10-12
👧🏻Wodafoodie in Kowloon Bay德福平台最近进驻左新加坡过江龙,有30年历史既著名豆乳品牌🌱主打新鲜健康吐司、豆乳饮品同甜品,早晨套餐同午市套餐最平$28/$45就有一份吐司连豆乳饮品,岩晒追求健康高蛋白饮食人士😍平日放工时间都要排队,系最近既人气No.1🏅✨ 🥪田园慢煮鸡扒吐司 $40吐司有超过20款,健身人士可以跟我叫鸡扒吐司🐥馅料仲有生菜蕃茄。慢煮鸡扒已去皮,完全无油腻感,口感嫩滑又入味🤤吐司四边夹到好香脆,好少系街买到热压toast面包控一定钟意🥰🥰成份吐司完全无加额外酱汁,轻松食晒一份都零负担😋✨ 🫘白玉红豆烧仙草 $44钟意食仙草既一定要叫呢个!材料有小丸子、红豆、椰汁、仙草。仙草份量超多,切成颗粒状,口感弹牙,比台湾既嫩仙草,我更加钟意呢款🥰捞埋红豆同白玉一齐食口感丰富,想食得轻盈d仲可以好似我咁叫少甜😉✨ 🍧芋泥豆乳沙冰 $32🥉人气第三位既芋泥沙冰芋泥绵密,同豆乳沙冰完美混为一体,豆香浓郁,即叫即制,夏天饮真系消暑一流!❄️✨ 🍐木瓜雪耳雪梨豆乳 $36/500ml品牌主打新鲜石磨既豆乳饮品,单系豆奶都有8款唔同口味。木瓜糖水食得多,但配豆乳一齐饮
✨ 🥪田园慢煮鸡扒吐司 $40
✨ 🫘白玉红豆烧仙草 $44
✨ 🍧芋泥豆乳沙冰 $32
✨ 🍐木瓜雪耳雪梨豆乳 $36/500ml
品牌主打新鲜石磨既豆乳饮品,单系豆奶都有8款唔同口味。木瓜糖水食得多,但配豆乳一齐饮原来咁夹,豆香浓郁,木瓜雪耳雪梨带少少甜味,口感一流☺️ 养生一族一定要试呢个💁🏻♀️
呢到太多吐司、豆乳同糖水想试,例如爆馅芋泥肉松🥪、樽装烧仙草豆乳茉莉花茶、巴旦木仁芋泥豆腐花⋯⋯🤤会再encore 的。
📍 石磨乐豆 (九龙湾)
九龙湾伟业街33号德福广场1期平台P41号舖