2008-10-30 9 浏览
** 此 食 肆 的 第 一 百 三 十 五 个 笑 **寻晚(29-10-2008 Wed)同男友食完横纲拉面后,揾糖水食,男友钟意食红豆,所以佢依然拣o左$18.00 o既雪糕红豆冰,我拣o左$15.00 o既六宝丸.落order时,亚姐问佢要咩味雪糕,佢贪得意要朱古力味,到o黎时好大杯,佢畀我试吓,我先食雪糕,咦?!里面有朱古力粒o架,好好味.然后食红豆,红豆够腍,不过原来有椰汁,我唔系几钟意,但原来朱古力雪糕同椰汁都算夹.味道: 4.5分等o左好耐,我o既六宝丸终于到o黎,先试姜汁糖水,辣o既,我唔系咁钟意,而六宝丸其实系六粒唔同味道o既汤丸,有紫米奶黄,绿茶奶黄,奶黄,花生,芝麻同红豆.我同男友每粒都食一半,佢话绿茶奶黄食得出有少少苦涩o既绿茶味,另外两只都只食到糯米粉味,不过粉团都几烟韧o既,而所有馅料味道都够浓.味道: 4.5分最后,我叫多个$10.00 o既咖啡木槺布甸拎走,同佢上佢公司食,木槺唔多,咖啡布甸味道唔太甜,但有著适当o既咖啡香味,而原来中间位置有咖啡冻,好有惊喜,男友话闲时可以再买o黎食.味道: 5分服务:唔错,冇问题.环境:座位迫夹,系美中不足.埋单$4
** 此 食 肆 的 第 一 百 三 十 五 个 笑 **

味道: 4.5分

味道: 4.5分

味道: 5分

服务:
唔错,冇问题.

环境:
座位迫夹,系美中不足.

埋单$43.00.
$22 (其他)
  • 雪糕红豆冰
  • 咖啡木槺布甸