2018-10-14 659 浏览
岩岩四点几五点先食完大力水手xx,依家又要食晚餐啦😂。放假就系要不停揾新野食😍。今次去朗豪坊揾美食,见到zero 好似啲pizza都ok就决定入去试。由于岩岩食完下午茶冇耐,所以我地都唔系好肚饿,本身想叫一pizza加一意粉,但由于我觉得自己系唔会食得落,所以决定暂时只叫一pizza算。平时都好钟意食喇沙,但喇沙pizza就未食过,所以好好奇咁叫左佢来试😁。size都颇大,心谂:好彩冇叫意粉。味道都几好,本人觉得有啲偏辣。最后我只食左一块pizza😅,因为本身好饱。至于芒果森林,因为见佢有chia seed,又有薄荷,好似好特别,所以就叫左来试。味道主要系薄荷多,会饮到啲薄荷叶。

芒果森林

Laksa  seafood  pizza

$100 (宵夜)