2024-04-09
有冇人都钟意食辣鸡面?😆😆最近人气韩式炸鸡店「NeNe Chicken」推出了「辣鸡面邪恶2.0二人餐」!!套餐以韩国三养辣鸡面为主题,解锁了多款辣鸡面的隐藏吃法!啱哂钟意食辣野的朋友🔥🔥🌶辣鸡面邪恶2.0升级系列二人餐 $348✨-📍8件无骨炸鸡包括有蜂蜜牛油初雪炸鸡配鱿鱼丝🍯同甜辣炸鸡配蜂蜜沙琪玛🍗~~我最钟意「蜂蜜牛油初雪炸鸡」!咬落外脆内软,每啖充满蜂蜜牛油同芝士香~配上鱿鱼丝,口感好丰富😋😋📍芝士粟米辣鸡酱炒面一上枱已经闻到好香,包括有辣鸡面、芝士、粟米、鱼糕、年糕等~~辣鸡面面质弹牙,味道好浓郁!连埋芝士、鱼糕一齐食,辣辣地好惹味🌶🌶📍牛油果酱热狗潜艇卖相吸引!底部的芝士脆薯炸热狗炸到脆卜卜🌭,十分香口~~配搭辣鸡面同牛油果酱,味道清新得嚟又带点辛辣,辣得好过瘾🤤🤤📍饮品饮品方面,我地叫咗韩国草莓奶昔(+$10)同蜜桃奶昔(+$10)🍹~~两杯味道都唔错,口感顺滑之余仲会饮到啖啖果肉!整体唔会太甜,推介👍🏻👍🏻
🌶辣鸡面邪恶2.0升级系列二人餐 $348✨
📍8件无骨炸鸡
📍芝士粟米辣鸡酱炒面
📍牛油果酱热狗潜艇
卖相吸引!底部的芝士脆薯炸热狗炸到脆卜卜🌭,十分香口~~
📍饮品