2024-09-23
亚答屋attap
地址: 中环皇后大道中93号中环街市地下G17号舖=====================参加了跑步training course,一放工就同队友去食野医肚,补充能量以应付2个小时的training.香叶辣肉碎饭配虫草花汤,呢个炒猪肉好下饭,辣辣地好开胃,半肥瘦猪肉碎,如果加多只煎蛋就perfect ,我爱流心蛋多过卤蛋 慢煮猪手饭,卤水汁好下饭,同个猪手劲柔软,又唔会油腻,招牌之一越食越开胃。再加小食大虾青木瓜沙律,甜酸辣都齐#instafood #traveller #restaurant #吃货 #手机食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 #好去处 #igable #假日好去处
attap
地址: 中环皇后大道中93号中环街市地下G17号舖
=====================
再加小食大虾青木瓜沙律,甜酸辣都齐