2024-02-01 49 浏览
Ah!吓!今日我食到咗麦当劳个芝蛋脆鸡堡🍔,唔讲唔知,呢个堡堡仲真系得啲料。第一口咬落去,面包超香软,芝士🧀同煎蛋黄流哂出嚟,整个咸香浓郁扑鼻!鸡扒香脆得嚟又唔油腻,啖啖肉,真系食到我心满意足!再配杯汽水⚡,顺滑凉快,一齐落肚,舒服到不得了!跟住,嗌咗个香草辣鸡翼来试吓,哇!识食嘅人就知辣鸡翼先系王道👑!啲鸡翼炸得啱啱好,外皮辣味十足,咬落去肉汁四射,真系辣得嚟又惹味,正港满足!食饱?食饱就要食甜品喇~朱古力新地筒🍦嘅脆皮,我嗌咗个double choco,呢个脆皮系真系脆到不得了,叮叮声食落咁解压!雪糕冰冰凉,朱古力味浓郁,每口都系享受,食得我心花怒放,整体嚟讲,今次食得真系开心满满!下次再嚟,一定要早啲,免嗌埋唔到啲好嘢!👍🏼🍴🎉