2024-02-27
🍔汉堡 💮小店 🚹1-4人 🐻❄️#新奇控 💛——————🐻🐻❄️俾非常特别嘅汉堡🍔slogan吸引左,决定试吓到底「拎得上手嘅羊腩煲!」系隐世美食、定世纪奇伏🤣🍔脆脆枝竹羊汉堡$108🍔汉堡包有羊肉味骚味、但唔算重,咬开羊肉仲有肉汁涌出嚟🤤;食落似真.羊腩煲嘅味道,但就无咁浓味👍🏽,因为唔系落纯腐乳酱,而系落咗腐乳蛋黄酱;中间夹咗脆枝竹,令成个汉堡咬落软中带脆😋🐻❄️:初初真系抱住试伏嘅心态,无谂过几好食😝🍔手打骟牯牛汉堡$112骟牯牛系指年纪好细就被阉割嘅牛仔,因为无咗冲动,所以脂肪会比较多~配料类近其他汉堡店嘅芝士牛肉汉堡,系稳阵之作👍🏽🐻:汉堡肉食落唔会觉得特别肥🐂整体都符合高价汉堡嘅水准👍🏽🫃份量🤰适合小鸟胃,如果想食多啲可能就要加薯条、小食可惜当日龙趸卖晒,唔系会想试吓鱼~因为当日店舖都忙,所以💁♂️服务💁🏽♀️就麻麻啦,有位店员比较豪爽🙈同埋基本上要自己服务自己,例如自己行出收银落order同俾埋钱~结论:脆脆枝竹羊汉堡值得一试👍🏽店舖仲有其他新奇汉堡E.g.龙趸汉堡、软壳蟹汉堡等,有机会会再嚟试😆
——————
🍔脆脆枝竹羊汉堡
🐻❄️:初初真系抱住试伏嘅心态,无谂过几好食😝
🍔手打骟牯牛汉堡
🐻:汉堡肉食落唔会觉得特别肥🐂整体都符合高价汉堡嘅水准👍🏽
🫃份量🤰适合小鸟胃,如果想食多啲可能就要加薯条、小食