2022-06-29
忙咗咁而都要放松chill下‼️「Season Plus」做紧$188 cocktail放题🍸就夜晚去饮下酒relax下😌.意大利巴马火腿盘🇮🇹有帕尔马火腿🍖伊比利火腿、莎乐美肠🐖分量十足😉味道咸香😬肥瘦比例适中😙配酒食就啱晒🥃旁边仲有一个黑醋小沙律🥗.烤焗海鲜拼盘🔥有芝士焗原只龙虾🦞巴马臣芝士焗扇贝2只🧀蒜蓉翡翠螺🐚芝士黑松露焗大蘑菇 1只🍄香烤鱿鱼🦑龙虾肉实肉鲜甜,虾膏都颇香😋翡翠螺肉非常大粒,蒜蓉调味刚好🧄.雪茄虾卷🪵虾卷用木盒盛载住🧱虾卷外观真系好似雪茄😍外层炸得好香口😆内里嘅虾肉弹牙🦐点沙律酱都几好味🤤.Free flow(2位)🥂Lemon Vodka🍋加上梳打同蔓越莓汁冰块🧸感觉非常清爽💦而「东京之夜」柚子伏特加咗提子汁冰块🧊充满柚子🍊菠萝🍍同提子嘅果香味🍇