2022-12-08
~🍽: 李圆圆(荔枝角)=========================⬇️⬇️⬇️食评⬇️⬇️⬇️【黑糖珍珠奶昔🧋】 $33🐹:🌕🌕🌕🌕🌑🐼:🌕🌕🌕🌕🌑奶昔同黑糖珍珠嘅组合真系好少见🤩🤩第一啖饮落去系沙冰feel🍧奶昔嘅味道会比鲜奶甜啲🥰同埋奶味都浓厚啲~奶昔无平时买到个啲咁甜🫶🏻个人觉得几好🤍🤍因为本身珍珠都有甜味🍬 依家啱啱好👍🏻唔会盖过左黑糖嘅味道💖不过建议饮之前一定要搅匀晒啲上面啲cream🍦如果唔系饮到最后剩返啲冰同cream会有啲淡😂😂—————————【黑糖珍珠鲜奶2.0🧋】 $33🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑🐼: 🌕🌕🌕🌑🌑首先挂杯嚟讲都算几靓💛💛可惜饮落甜味偏低,黑糖味同奶味都唔算浓🥲🥲 唯一好处系饮完唔会话好口干😂😂不过珍珠淋得来几有咬口🧋🧋同埋食落甜甜地,唔错唔错💕💕整体嚟讲就不过不失la~=========================😋味道:8/10🍽卖相:8.5/10🏞环境:8/10🤵🏻♂️服务:9/10🌟性价比:8/10💖回头指数:8/10加1️⃣服务费:❌—————————👩🏻🍳餐厅 : 李圆圆(荔枝角)📍地址 : 荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心地下6-A2号舖
🍽: 李圆圆(荔枝角)
=========================
🌟性价比:8/10
💖回头指数:8/10
加1️⃣服务费:❌
—————————
👩🏻🍳餐厅 : 李圆圆(荔枝角)