2024-06-17 72 浏览
今次有朋友带路,去咗旺角嘅女仆Cafe。平时好少嚟,估唔到体验都几好㖞!一入到嚟就有女仆同我哋打招呼,仲会细心介绍餐厅嘅食物。佢哋会同顾客倾偈,如果你买表演券仲会有跳舞唱歌表演。今次同场有其他人课金,所以免费都睇到唔少表演㗎!佢哋跳得好落力,出力到个台震吓震吓,不过好安全的大家放心!虽然主打女仆,但系食物都有好多种类嘅选择㗎。我哋叫咗两个套餐,有沙律小食x2主食同埋饮品,分别系$168同$188都几抵食。一开始嘅沙律有蕃茄仔同埋柚子酸汁,好开胃。小食我哋试咗花枝丸、虾饼、盐酥鸡同炸鱼。花枝丸就炸得好香口,盐酥鸡翼好脆,虾饼就够弹牙爽口。炸鱼好大份,女仆极力推介,多到食唔晒,有啲柠檬味几特别,洗得干净食得安心。主食方面第一个叫咗柠檬大虾意粉,个汁酸酸甜甜,平时好少食到呢只味,朋友中意到连小食都点呢个汁,佢仲讲笑话想舐晒佢。意粉偏硬身啱啱好。仲有几只大虾添,好弹牙!第二个我哋挑战咗冬阴功意大利饭,听个名两样嘢大缆都扯唔埋好似好伏咁,最后竟然食晒!啲饭粒粒粒分明,够晒有意式风味;个汁咸咸辣辣,真系同冬阴功一样,好有泰国风味。不过要注意嘅就系佢比较辣,食唔到辣就唔好挑战啦,会胃痛㗎。饮品朋友叫

饮品朋友叫咗朱古力,好多泡够滑唔会太甜,而我叫嘅芒果乳酸就几开胃解腻。

今次嘅体验唔错,下次有机会再嚟,或者试下其他女仆Cafe。