2019-08-17
今日同男朋友少有地黎庙街行街,本来想去试下新开张既寿司朗,但系去到发现已经爆满到连筹都无得拎,唯有食过第二间。系某个App度揾附近有咩餐厅有折,于是就揾到呢间,系open rice揾5到几多评论,都担心有伏,但因为某app订枱有半价,心谂伏左都无所谓。去到既时候5点,餐厅一个人都无,真系有d担心,点知上餐后发现真系相当有惊喜。我地两个人,叫左3个菜,第一个叫Momo, 5知咩黎,上网一查,原系系尼泊尔饺子,有d似小笼包,但个皮比上海小笼包果只更烟韧,中间个酱酸酸办辣辣,好惹味,里面亦非常多汁👍👍😋😋$78(原价)第二个叫左个肉眼扒,个扒食落有d似牛柳,调味比较重,佢加埋左rosemary 落去一齐煎,就甘食我会觉得咸左d, 但配搭埋佢个红酒sauce, 就岩岩好,唔错既👍薯角就非常正,好脆,热辣辣🤤🤤$248(原价)第三叫左个Thai chicken Pizza, 呢个真系非常有惊喜,首先估5到佢有甘大份,另外冬荫公既味配埋几种芝士变成pizza原来可以甘夹,Topping仲有d紫苏,好创新❤️😝😝因为有半价,埋单2个人先$266,就系抵到呢。Staff系外藉人士,但每个人都非常ni
我地两个人,叫左3个菜,
$78(原价)
$248(原价)
因为有半价,埋单2个人先$266,就系抵到呢。
Staff系外藉人士,但每个人都非常nice, 临走亦问我觉得食物既味道如何,会5会再黎,我就话一定会介绍朋友黎😋😋😋
平时无乜打食评,见呢间甘新未有咩评论,野食又有创意同埋店员有诚意,觉得值得推荐比大家。👍👍👍👍