2018-03-25 65 浏览
讲起兰桂芳 大家会谂到d咩呢??通常大家只会谂起🍺🍻🥂🍾🍹🍸🥃不过原来兰桂芳 内藏高质素餐厅🍽🍽朋友大大力推介呢间高质餐厅💪🏻💪🏻仲兼且提醒想食既朋友 最好打电话☎️留位 唔系就要等好耐好耐啦😂餐厅lunch set menu有好多选择 价钱合理 种类好多元化 侍应亦十分贴心 见我地二个谂左好耐 都未决定到食咩🤯🤯侍应主动介绍每个set 既特别之处 好贴心噢😍😍餐厅设计时尚 简约 好适合二个人谈谈心❤️❤️半开放式厨房设计 可以见到厨师为我地精心烹调 坐起隔离都闻到好香噢🤤🤤朋友选择完全完美演译5成熟既肉质肉质鲜嫩 口感一流 牛肉肉汁完全锁实外层煎得岩岩好 👍🏻👍🏻肉味香浓 🐮🐮我就选择羊肉肉质幼嫩 表层微微煎封🐑🐑羊汁没有流失 羊「苏」味不会太重 更加凸显到羊肉既鲜甜味 yummy yummy 😋 饭有添加味素 突显心思麻酱豆腐 豆味浓郁 麻酱调味 一流👍🏻👍🏻还配有清新沙律 蔬菜好新鲜👏🏻👏🏻是日午餐 系我起中环既一大新尝试今餐好满意朋友既推介 😘😘
讲起兰桂芳 大家会谂到d咩呢??
通常大家只会谂起🍺🍻🥂🍾🍹🍸🥃
不过原来兰桂芳 内藏高质素餐厅🍽🍽