👨‍👩‍👦话说呢间亲子餐厅我地已经多次再访啦!因为小朋友真系好钟意玩入面个波波池呀🥳,而且食物质素又好好!儿童餐嘅款式成日都有新款,唔会闷亲小朋友😍今次系新年龙年款式,真系好应节呀🧧🧧又有得食又有得玩,小朋友每次嚟都超开心🤣今次我地仲叫多咗野食,小朋友竟然都食得晒!好惊喜呀!🐂王者牛肋骨上枱超夸张,好大条😍店员会帮手烧埋,条牛肋骨已经腌好咗,烧完可以即刻食,甜甜地,好惹味!🐮长牛舌超长嘅牛舌,肉味好浓,唔会韧。🐷雪花厚切五花肉超厚嘅五花肉😍店员会帮手烧埋,配埋生菜同埋泡菜食,好有韩式风味!🌸花团锦簇造型饭团花团造型好得意,小朋友见到已经即刻拎起一旧嚟食 ,配埋烧鸡槌同埋薯条,so yummy 😋🥚韩国公主贺岁蛋包意粉蛋包公主裙造型好靓呀😍配埋意粉,口感好特别!🚘龙年行运小跑车小朋友一定钟意嘅小跑车,入面有单骨炸鸡翼,仲有水果,紫菜饭,够晒饱肚呀!🍊热情洋溢的柑橘窝夫伴雪糕呢个窝夫超正呀上面有柑橘酱,甜甜酸酸,配埋雪糕好夹呀!🍫我地野饮点咗暖意洋洋热朱古力,🍊大橘大利柑橘奶昔同埋🍫Kitkat 朱古力忌廉沙冰。三款都好好饮,啱晒冬天饮呀!唔知下次嚟又会有咩新款式嘅主题儿童餐呢?好期待呀🥰

🐂王者牛肋骨

🐮长牛舌
超长嘅牛舌,肉味好浓,唔会韧。

🐷雪花厚切五花肉

🌸花团锦簇造型饭团

🥚韩国公主贺岁蛋包意粉
蛋包公主裙造型好靓呀😍配埋意粉,口感好特别!

🚘龙年行运小跑车

🍊热情洋溢的柑橘窝夫伴雪糕
呢个窝夫超正呀上面有柑橘酱,甜甜酸酸,配埋雪糕好夹呀!

唔知下次嚟又会有咩新款式嘅主题儿童餐呢?好期待呀🥰

餐厅推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻