星耀廊

Lighthouse Lounge
餐厅: 星耀廊
资讯:

2023-01-26 330 浏览
富丽敦海洋公园酒店 | 𝘍𝘶𝘭𝘭𝘦𝘳𝘵𝘰𝘯 𝘕𝘦𝘸 𝘠𝘦𝘢𝘳 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘈𝘧𝘵𝘦𝘳𝘯𝘰𝘰𝘯 𝘛𝘦𝘢 🍊上年新开嘅Fullerton Hotel位于海洋公园后面,望到无敌大海景,楼底好高,新年嚟食个下午茶行个大运都唔错💓🫖新年节庆下午茶 $628 / 2ppl配自选Elephant Grounds咖啡/ JING精选茗茶<咸点>✧ 蟹肉瑞士卷✧ 鸭肝酱三文治✧ 腌吞拿鱼小班戟✧ 黑松露鸡蛋软包<甜点>✧ 夏威夷果仁拖肥挞✧ 四季春慕丝✧ 陈皮芝士蛋糕✧ 花雕泡芙✧ 英式松饼🧧新年主题,食物有啲传统元素呢! 陈皮芝士蛋糕、鸭肝酱三文治同四季春慕丝味道几好,其他都系正常水准~饮品我哋另外叫咗fruit punch 🍹同茶梳打🤤📍星耀廊 Lighthouse Lounge黄竹坑海洋径3号香港富丽敦海洋公园酒店1楼

🫖新年节庆下午茶 $628 / 2ppl

<咸点>