餐厅: 陶源酒家
资讯:

餐厅: 陶源酒家
资讯:

2023-01-11 165 浏览
新年前有咩必食?发财好市,要拎个好意头咩系发财好市?食完会发财🤪🤪其实就系必备发菜蚝豉焖冬菇,焖左既发菜蚝豉好吸汁,好入味发菜,菠菜,蚝豉,加埋仲唔系发财好市🥰健康又好意头,上网睇防脱发添润泽岩晒我京式片皮鸭黎到既时候有惊喜,因为卖相唔错,而且见到厚薄均匀,唔会太薄太厚,仲平均咁摆盘,每件都有被有皮有肉,卖相加分而且唔会好油腻,两件肉加青瓜京葱同酱料用皮包住一啖一件好满足如果皮,青瓜,京葱同上了唔够仲可以添加佢个鸭唔系得个样,色香味俱全架,值得一食
新年前有咩必食?
发财好市,要拎个好意头
咩系发财好市?食完会发财🤪🤪
其实就系必备发菜蚝豉焖冬菇,焖左既发菜蚝豉好吸汁,好入味
发菜,菠菜,蚝豉,加埋仲唔系发财好市🥰
健康又好意头,上网睇防脱发添润泽岩晒我

京式片皮鸭
如果皮,青瓜,京葱同上了唔够仲可以添加
佢个鸭唔系得个样,色香味俱全架,值得一食