2024-12-23 135 浏览
-最近同友人去左启德新开既馆行街 见到呢间铺面充满绿色格调既汉堡店 餐厅主打100%全天然安格斯牛肉🥩有自家牧场养育天然牛🐮汉堡包用上质感上乘的酸种面包 而且汉堡/薯条酱汁全部都系自家制 -▫️N+ 经典单层汉堡包餐厅既 Classic 汉堡包有3款口味酱汁 店员最推荐garlic sauce😍酸种面包充满牛油香 而且用左酸种面包 外脆内软 内层系安格斯牛汉堡 汉堡煎到微微焦香😍咬落肉质鲜嫩 配埋芝士、蕃茄、酸瓜等 口感一流 好想再encore🔥- ▫️N+Limited 特级松露酱牛前腩汉堡呢款burger 用左澳洲顶级安格斯牛前腩、美国芝士、酸种面包、炒本菇、嫩生菜及特级松露酱 外层香软软熟 配搭黑松露酱及生菜 味道浓郁芬香 牛肉肉质细嫩juicy 口感好丰富 食落唔会好油腻!-我哋叫咗每样各一款薯条 个人比较钟意食蕃薯条 热辣辣🔥外层香脆可口 配埋芥末酱 口感更加一流🥰不过友人同我相反 证明两款都有佢哋嘅可取之处🤣
▫️N+ 经典单层汉堡包

▫️N+Limited 特级松露酱牛前腩汉堡