2023-06-02
🇭🇰✨黄埔环境宽敞有得坐嘅立鮨🍣之前食过佢哋尖沙咀分店,觉得性价比几高,见佢哋系黄埔开咗新分店,梗系要试下!重点系新分店宽敞又有得坐,唔使企喺度食咁攰🤣基本上可以盲选立鮨人气盛合、 严选火炙盛合,有齐人气之选,省去拣食咩嘅烦恼😌火炙鳗鱼寿司中鳗鱼厚身啖啖肉🤤三文鱼肥美🍣✨所有寿司都系用赤醋饭,所以较粘湿同酸,唔钟意酸嘅朋友可以沾酱汁中和① 立鮨人气盛合 $90🔹三文鱼寿司、珍宝赤虾寿司、北海道带子寿司、自家制玉子寿司、火炙鳗鱼寿司② 严选火炙盛合 $115🔹火炙三文鱼寿司、火炙北海道带子寿司、火炙左口鱼边寿司、火炙中吞拿鱼腩寿司、火炙松叶蟹脚寿司③ 樱花虾玉子烧(两件) $26🔹玉子烧控可试,甜甜地嘅玉子烧搭配微咸嘅樱花虾,咸咸甜甜,加上爆汁三文鱼子,口感和味道多元④ 金龙卷(吉列虾卷) $48🔹卷物包住炸得好脆嘅吉列虾,搭配沙律酱同蟹籽,一啖食哂好满足!⑤ 炸鸡软骨粒 🍗 $38🔹非常脆口,送酒一流,忍唔住一啖接一啖🤤好快食哂成碟📍 立鮨 (黄埔天地) (红磡)红磡必嘉街120号黄埔天地第三期百宝坊地下G9号舖
✨黄埔环境宽敞有得坐嘅立鮨🍣
① 立鮨人气盛合 $90
② 严选火炙盛合 $115
③ 樱花虾玉子烧(两件) $26
④ 金龙卷(吉列虾卷) $48
⑤ 炸鸡软骨粒 🍗 $38
🔹非常脆口,送酒一流,忍唔住一啖接一啖🤤好快食哂成碟
📍 立鮨 (黄埔天地) (红磡)
红磡必嘉街120号黄埔天地第三期百宝坊地下G9号舖