2023-05-13
畅和号终于开分店啦😍 之前只有外卖店,呢间分店就可以堂食👍🏻 菜式有更多选择!招牌去骨海南鸡饭一定要点~除此之外我地仲点咗海南鸡虾油捞面,生炸巨型香茅猪扒同参巴西生菜,饮品就加配咗泰式傅统奶茶和泰式粉红佳人。✪ 去骨海南鸡饭 ⌫ 💲65香喷喷嘅油饭,带淡淡香茅同椰香味道。滑嫩嘅海南鸡肉,搭配上色泽鲜艳嘅青瓜、蕃茄,卖相已经好吸引!鸡肉好嫩,我最中意系点姜蓉,香浓惹味。鸡饭包咗冬瓜鸡汤,味道清新。💲12加配泰式傅统奶茶,口感顺滑,甜度刚好。✪ 海南鸡虾油捞面 ⌫ 💲77虾油捞面好邪恶。香气四溢嘅虾油令人垂涎欲滴!面条口感弹牙有嚼劲,充满了虾油的香气,好好味。💲12加配泰式粉红佳人,草莓牛奶颜色粉嫩,味道甜甜地。✪生炸巨型香茅猪扒 ⌫ 💲38猪扒好大块,外皮金黄酥脆,肉质鲜嫩多汁,加上香气扑鼻的香茅,好惹味。✪ 参巴西生菜 ⌫ 💲25生菜鲜嫩爽脆,配上参巴酱汁,非常香辣开胃。【 畅和号 】📌 大埔太和路14号翠怡花园B座地下15号舖
✪ 去骨海南鸡饭 ⌫ 💲65
✪生炸巨型香茅猪扒 ⌫ 💲38
✪ 参巴西生菜 ⌫ 💲25
生菜鲜嫩爽脆,配上参巴酱汁,非常香辣开胃。
【 畅和号 】
📌 大埔太和路14号翠怡花园B座地下15号舖