招聘中
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
2021-01-20 73 浏览
呢日难得队友比我小休一下,同朋友黎过快闪聚向海港城shopping完见有啲肚饿,睇睇水牌发现原来已经进驻左。BAR枱都座得舒适挂画内有干坤就系8千位谭仔姐姐真挚的笑容上到黎感觉新店比其他分店开扬,座位非常舒适墙上挂画亦非常特别。再睇睇餐牌有新野㖞,嗌黎试下先🍜香茜皮蛋鱼汤米线配脆肉鲩呢款米线净系海港城店先有得食架乍!汤底芫茜🌿味非常浓郁,而且好鲜甜!用上整只松花皮蛋同埋多芫荽,非常足料!脆肉鲩啖啖肉,仲爽脆,芫荽控必食!🤤由于朋友唔食鱼就嗌左平时自选款式🍅蕃茄汤底,酸菜牛肉(10小辣)佢话呢间蕃茄汤底都特别啲,碎蕃茄蓉上,汤底好浓郁。至于小食就叫左川风香辣黑柏叶食落好爽口,酱汁麻麻辣辣甘,非常醒胃几好食架!👍🏻👍🏻巴蜀爽脆生肠食落爽脆,🌶麻麻辣辣,👍🏻👍🏻👍🏻🥤冻豆花黑糖姜母茶估唔到呢个配搭都几好饮,姜茶带有姜粒,饮落去少许微辣黑糖唔会好甜,加埋滑滑豆花,又健康又解辣!👍🏻👍🏻 🥤波萝冰🍍多数怀旧冰室先有得饮,谭仔有得饮当然叫黎试下啦!菠萝肉都好多,朋友话好新鲜非常解渴。 新店除左有限定既「香茜皮蛋鱼汤米线配脆肉鲩」,仲有新登场「泡椒酸菜鱼汤米线配脆肉鲩」,五小辣起跳,嗜辣既朋友🌶不仿

呢日难得队友比我小休一下,同朋友黎过快闪聚

BAR枱都座得舒适

挂画内有干坤就系8千位谭仔姐姐真挚的笑容

上到黎感觉新店比其他分店开扬,座位非常舒适
墙上挂画亦非常特别。再睇睇餐牌有新野㖞,嗌黎试下先

🍜香茜皮蛋鱼汤米线配脆肉鲩

脆肉鲩啖啖肉,仲爽脆,芫荽控必食!🤤
由于朋友唔食鱼就嗌左平时自选款式

🍅蕃茄汤底,酸菜牛肉(10小辣)
佢话呢间蕃茄汤底都特别啲,碎蕃茄蓉上,
汤底好浓郁。
至于小食就叫左

川风香辣黑柏叶
食落好爽口,酱汁麻麻辣辣甘,非常醒胃几好食架!👍🏻👍🏻

巴蜀爽脆生肠
食落爽脆,🌶麻麻辣辣,👍🏻👍🏻👍🏻

🥤冻豆花黑糖姜母茶
估唔到呢个配搭都几好饮,
姜茶带有姜粒,饮落去少许微辣黑糖唔会好甜,
加埋滑滑豆花,又健康又解辣!👍🏻👍🏻

🥤波萝冰🍍

新店除左有限定既「香茜皮蛋鱼汤米线配脆肉鲩」,仲有新登场「泡椒酸菜鱼汤米线配脆肉鲩」,五小辣起跳,嗜辣既朋友🌶不仿去挑战下
📍🍜谭仔海港城
地点:海港城 港威商场4楼4001
(CitySuper后面电梯直上,7-11后面)
#芫茜
#芫荽控