2022-04-22
呢间旺角嘅ruby tuesday地理位置都几方便🤩旺角地铁站一出行几分钟就到啦😙佢嘅装修都几有格调🤩仲有啲打卡墙都几特别😙都可以影下相㗎☺️而家仲可以用手机app落单先,差唔多时间再去外卖自取😛悭返咗唔少等野食嘅时间☺️拎外卖个阵仲见到佢地话而家开返堂食会有free-flow promotion🤩好似都几抵咁呀🥢露比芝士薯条呢份芝士薯条真系够哂大份呀😻😻炸嘅时间啱啱好,令到薯条好香脆🥰薯条上面仲布满咗好多烟肉粒,令到味道更加香浓,真系色香味俱全😋😝🥢阿尔卑斯山汉堡面包经过烘烤,咬落去口感都几香脆😛因为个包实在太大啦😂大到餐厅要分开2个盒黎摆😝果然系阿尔卑斯山咁大座😌😝而佢嘅牛肉仲好结实弹牙,仲有大大层芝士熔咗系牛上面😍口感一流😋🥢手撕猪墨西哥烤薄饼薄饼食落口好有层次😻当中都几多馅料系入面,每啖都咬到手撕猪嘅肉😋佢仲有bbq酱汁可以点住嚟食☺️几有墨西哥味道😜🥢纽约芝士蛋糕芝士蛋糕质感好光滑柔软,密度都几高,入口即溶🥰即使系外卖,餐厅仲好贴心准备埋忌廉同埋果酱比我地加上去☺️真系增加咗唔少口感😙
🥢阿尔卑斯山汉堡
🥢纽约芝士蛋糕